Sosiaalinen Media

Kotisivut, suunnittelu, toteutus ja ylläpito

Sosiaalinen media, eli Some tarkoittaa Facebook ja Instagram tyylisiä alustoja, joissa voidaan nopeasti julkaista sisältöä asiakkaille.

Miksi nettisivut, eikä pelkästään Facebook- tai Instagram-sivustoja?

Facebook ja Instragram ovat erittäin hyviä ratkaisuja yrityksesi markkinointiin, mutta se toimii enemmänkin viidakkorummun avulla, tai kohdennetulla mainonnalla. Eli henkilöt, jotka seuraavat tai ovat kohdennettuja alustaasi näkevät mainoksesi.

Miksi tämä on ongelmana? Koska he ovat jo todennäköisesti asiakkaitasi tai seuraajia. Tietysti voit mainostaa uusia palveluita heille, tai muistuttaa olemassaolostasi, mutta uusien asiakkaiden hankkiminen sosiaalisen median kautta ei välttämättä ole niin helppoa ilman vaivannäköä, kuten tykkäysten tai uusien seuraajien hankkimista.

Otetaan esimerkkinä että haluaisit itse maalaa talosi ja asut Kokkolassa. Menetkö Facebook:iin ja kirjoitat hakukenttään mitä olet tekemässä? Ei, vaan aukaiset hakukoneen kuten Google ja kirjoitat hakukenttään : ”Talon maalaus Kokkola”. Näin toimii lähes 100% käyttäjistä ja sen takia nettisivut ovat uusien asiakkaiden hankkimisessa lyömätön vaihtoehto.

Kun nettisivut ovat kerran tehty ja hakusanat on optimoitu sopivaksi tuottesi, tai palveluillesi toimii hakukoneista haku aina, eikä sinun tarvitse nähdä vaivaa saadaksesi uusia asiakkaita. Saat siis niitä asiakkaita, jotka hakevat ja tarvitsevat sinun tuotteita ja palveluita, eikä heille tarvitse pakkomainostaa tuotetta, kuten sosiaalisissa medioissa.

Facebook ja Instagram sivut

Jos Some alustat eivät ole tuttuja ja niiden luominen tuntuu hankalalta, voimme luoda sinulle Facebook- tai Instagram-sivustot puolestasi ja saat näin käyttöösi sosiaalisen median hyödyt yrityksesi mainostuksessa.