Palvelut

Kotisivut, suunnittelu, toteutus ja ylläpito

Kotisivut

Kotisivujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille ja yksityisille laadukkaat kotisivut kilpailukykyiseen hintaan. Hienon visuaalisen ilmeen lisäksi hoidamme kotisivujen hakukoneoptimoinnin, sähköpostit, sekä tarvittaessa jatkuvan sivuston ylläpidon ja muun teknisen tuen sivustojen suhteen. Käytämme pääasiassa sivustojen tekemiseen maailman suosituinta WordPress järjestelmää, joka mahdollistaa sivujen helppokäyttöisen muokkaamisen asiakkaalta itseltään.

Hoidamme myös nettisivujen domain varaukset asiakkaan puolesta ja pystymme ylläpitämään sivustoja huomattavasti tehokkaammalla palvelinratkaisulla, mitä normaalien webhotellien tarjonnasta löytyy. Dedikoidun palvelimen hostaajana toimii maailmalla yksi suosituimmista palveluntarjoajista OVH-hosting

Mobiiliystävälliset sivustot

Nykyään jo lähes puolet kävijöistä pohjautuvat jollain tavalla mobiililaitteisiin. Ihmiset hakevat yleensä yrityksistä tietoa kännykällä, koska se tieto tarvitaan usein nopeasti paikassa, jossa ei ole normaalia tietokonetta. Siksi kotisivut on syytä suunnata myös mobiilikäyttäjille. Mobiilipohjaisten sivustojen on hyvä skaalautua joka laitteella juuri sopivaksi ja antaa näin parhaan mahdollisen näkymän. Näitä sivustoja kutsutaan responsiiviseksi sivustoksi. Mobiiliystävällisten sivustojen navigaatio on yleensä myös suunnattu pienemmille näytöille, jotta se ei peitä liikaa sivuston näkyvyyttä. Sivustoilla on mahdollista toteuttaa myös kuva-animaation poisto mobiilikäyttäjille, jotta sivustot lataantuvat nopeammin.

 

SEO Hakukoneoptimointi Logo

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi auttaa asiakkaitasi löytämään sivustosi hakukoneilla

Sivuston visuaalinen ulkoasu tuo silmäniloa ja varmistaa kaupat, mutta yritys ilman hakukoneoptimointia on usein lähes näkymätön internetissä.

Viekö kunnassasi vastaava kilpaileva yritys kaikki asiakkaasi, koska on hakukoneissa korkeammalla?

Suoritamme asiakkaillemme vankalla ammattitaidolla hakukoneoptimoinnin, joka on todistetusti peitonnut kilpailevat yritykset hakukoneoptimoinnissa.

 

Server Logo Pieni

Webhotellit ja sähköpostit

Webhotel-palvelut, domainrekisteröinnit ja sähköpostit

Tarjoamme asiakkaillemme www-osoitteen, sen rekisteröimisen, webhotellin eli kotisivutilan, sekä tarvittavat sähköpostilaatikot.

Meidän kauttamme domainien rekisteröinti

.fi, .com, .net, .org, .info, .mobi, .tv, .nu, .cc, .ws, .la ja .biz osoitteet

 

Asennuspalvelut

Onko hankaluuksia saada sähköpostit toimimaan tietokoneessa tai kännykässä? Kauttamme onnistuu näiden asennus haluttuun laitteistoon tai ohjelmistoon. Oletko tietoinen, että tietokoneen komponentit eivät yleensä ole syypäänä hidastumiseen vaan käyttöjärjestelmän täyttyminen roskasta. Kauttamme onnistuu tietokoneen elvyttäminen nopeaksi.

  • Sähköpostin asennus tietokoneeseen esim. Outlook, Tuhderbird.
  • Sähköpostin asennus matkapuhelimeen
  • Windows käyttöjärjestelmän uudelleenasennus
  • Varmuuskopiot ja varmuuskopioiden palautus
  • Käyttöjärjestelmän puhdistus
  • Erillisten ohjelmistojen, kuten virustorjuntapalveluiden asennus

 

Voidaan siis sanoa, että palvelumme ovat täysin päinvastaiset, kuten http://www.xoomox.fi/ tarjoajan.